Centres

Funeraria Mémora Sevilla

Grup Mémora, funerària líder en la gestió de tanatoris, crematoris i cementiris, està present a la ciutat de Sevilla al Tanatori SE-30; i també en altres poblacions de la província Arahal, las Cabezas de San Juan, Viso de Alcor, Alcalá de Guadaira, Osuna i Morón de la Frontera.

Estem al teu servei les 24 hores per oferir una atenció integral, és a dir, abans, durant i després de la defunció. El nostre objectiu és cobrir tots els tràmits i necessitats de les famílies davant la pèrdua d'un ésser estimat. Consulta tots els nostres serveis i el nostre catàleg de flors. A la nostra oficina d'atenció pots informar-te sobre productes i serveis funeraris, tramitar una defunció, sol·licitar pressupost d'un servei funerari, informar-se sobre trasllats i altres serveis com acompanyament al dol.

Des de la seva inauguració l'any 2000 al Tanatori de Sevilla ha estat un referent a la capital andalusa. Situat al costat del Cementiri Municipal de Sant Ferran i l'Hospital de Sant Llàtzer, compta amb un total de 22 sales de vetlla -dos d'elles VIP amb bany i armaris propis. El tanatori disposa d'un total de tres capelles, dues de les quals tenen capacitat per a 250 persones i una tercera multiconfessional amb un aforament de 100 persones. Les instal·lacions compten amb un espai memorial amb 642 columbaris, floristeria, cafeteria i restaurant, zona de fumadors, així com un pàrquing amb 129 places d'aparcament.

Telèfon: 
954 915 700 - 900 231 132

Horari: 
24 horas
Instal.lacions: 

Cafe

Cafe

Cafetería

Florist

Florist

Floristería

Handicapped

Handicapped

Minusválid

Multiconfesional

Multiconfesional

Multiconfessional

Music service

Music service

Servei musical

Oratory

Oratory

Oratori

Parking

Parking

Parking

Recruitment Office

Recruitment Office

Oficina d'nformació

C/ Huerta de la Fontanilla 1 , 41015   Sevilla      
Mapa