Centres

FUNERARIA MÉMORA GUADALAJARA

Grup Mémora, funerària líder en la gestió de tanatoris, crematoris i cementiris, està present a la ciutat de Guadalajara; i també en altres poblacions de la província com Sigüenza, Marchamalo, Azuqueca de Henares, Cabanillas del Campo, Humanes de Mohernando, Jadraque i Sacedón.

Estem al teu servei les 24 hores per oferir una atenció integral, és a dir, abans, durant i després de la defunció. El nostre objectiu és cobrir tots els tràmits i necessitats de les famílies davant la pèrdua d'un ésser estimat. Consulta tots els nostres serveis i el nostre catàleg de flors. A la nostra oficina d'atenció pots informar-te sobre productes i serveis funeraris, tramitar una defunció, sol·licitar pressupost d'un servei funerari, informar-se sobre trasllats i altres serveis com acompanyament al dol.

El Tanatori de Guadalajara consta de set sales de vetlla, dues d’elles VIP, perfectament condicionades. Així mateix, les instal·lacions, molt ben comunicades, tant a través de vehicle propi com de transport públic, disposen d’un ampli hall, cafeteria, floristeria, columbaris per al dipòsit de cendres, capella de 500 m2  amb servei religiós diari, sales d’atenció a les famílies, oficines d’administració i pàrquing amb capacitat per a fins 600 places. 

Telèfon: 
949 221 085 - 900 231 132

Horari: 
24h
Instal.lacions: 

Cafe

Cafe

Cafetería

Florist

Florist

Floristería

Multiconfesional

Multiconfesional

Multiconfessional

Music service

Music service

Servei musical

Oratory

Oratory

Oratori

Parking

Parking

Parking

Recruitment Office

Recruitment Office

Oficina d'nformació

C/ Donantes de Sangre 7 , 19002   Guadalajara      
Mapa