Centres

Funerària Mémora Càdis

Grup Mémora, funerària líder en la gestió de tanatoris, crematoris i cementiris, està present a la ciutat de Càdis en el Tanatori Virgen del Rosario; i també en altres poblacions de la província com San Fernando i El Puerto de Santa María.

Estem al teu servei les 24 hores per oferir una atenció integral, és a dir, abans, durant i després de la defunció. El nostre objectiu és cobrir tots els tràmits i necessitats de les famílies davant la pèrdua d'un ésser estimat. Consulta tots els nostres serveis i el nostre catàleg de flors. A la nostra oficina d'atenció pots informar-te sobre productes i serveis funeraris, tramitar una defunció, sol·licitar pressupost d'un servei funerari, informar-se sobre trasllats i altres serveis com acompanyament al dol.

El Tanatori Virgen del Rosario, situat davant de la Badia de Càdis, està ubicat al Polígon Industrial de la Zona Franca, al costat de les dues entrades a la ciutat (Puente José León de Carranza i Autovia Cadis-San Fernando). Es tracta d'un tanatori funcional, de gran amplitud i comoditat, el qual disposa de sis sales de vetlla –amb servei independent cadascuna d'elles i túmuls refrigerats–, ampli hall de descans, sala de cerimònies multiconfessional (però principalment de culte catòlic), servei de cafeteria, floristeria, pàrquing, exposició de productes amb les últimes innovacions del sector, així com també una oficina administrativa d'atenció al públic 24 h i 365 dies l'any.

Telèfon: 
956 257 001 - 900 231 132

Horari: 
24h
Instal.lacions: 

Cafe

Cafe

Cafetería

Catering

Catering

Catering

Florist

Florist

Floristería

Multiconfesional

Multiconfesional

Multiconfessional

Oratory

Oratory

Oratori

Parking

Parking

Parking

Phone in room

Phone in room

Telèfon a la sala

Public parking

Public parking

Aparcament públic

Recruitment Office

Recruitment Office

Oficina d'nformació

Smoking area

Smoking area

Zona fumadors

Waiting room

Waiting room

Sala d'espera

Ronda de Vigilancia s/n , 11011   Cádiz      
Mapa