Centres

Funerària Mémora Girona

Mémora, funerària líder en la gestió de tanatoris, crematoris i cementiris, està present a la ciutat de Girona; i també en altres poblacions de la província Palafrugell, Arbúcies, Banyoles, Blanes, Torroella de Montgrí, Salt, La Cellera de Ter, La Bisbal de l'Empordà, Maçanet de la Selva i Sant Hilari de Sacalm.

Estem al teu servei les 24 hores per oferir una atenció integral, és a dir, abans, durant i després de la defunció. El nostre objectiu és cobrir tots els tràmits i necessitats de les famílies davant la pèrdua d'un ésser estimat. Consulta tots els nostres serveis i el nostre catàleg de flors. A la nostra oficina d'atenció pots informar-te sobre productes i serveis funeraris, tramitar una defunció, sol·licitar pressupost d'un servei funerari, informar-se sobre trasllats i altres serveis com acompanyament al dol.

El Tanatori Mémora Girona compta amb una superfície de 4.900 m2 i està format per un total de set sales de vetlla (una d'elles VIP), crematori, un oratori multiconfessional i altres serveis. Un dels espais més destacats del tanatori és la sala de cerimònies que, amb una capacitat per 300 persones, s'ha projectat com un espai polivalent, utilitzat tant per cerimònies laiques com religioses. En aquest sentit, per possibilitar la celebració dels actes de diferents ritus religioses, s'han marcat tres direccions diferents: cap a la Meca, cap a Roma i cap a Jerusalem. 

 Consultar catàleg de preus

Telèfon: 
972 210 358 - 900 231 132

Horari: 
24h
Ctra. Sant Feliu 36 , 17004   Girona       Bus: 6
Mapa