Àrea Professional

Portada

  • Presentem el ‘Programa de Suport emocional per professionals’ en el Congrés de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives

    19/02/2020

    Els dies 14 i 15 de febrer va tenir lloc el XI Congrés de la Societat Catalano-Balear de cures pal·liatives al World Trade Center de Barcelona. Més de 300 professionals de les diferents especialitats que atenen les persones en procés final de vida, metges, infermeres, psicòlegs, treballadors socials, auxiliars d'infermeria, terapeutes i rehabilitadors, van assistir a l’edició d’enguay sota el lema "Ciència i art".

    Aquests són els dos pilars fonamentals en l'atenció d'aquest tipus de pacients ja que la ciència cerca solucions i evidencia en els tractaments com a eix vertebrador i l'art de cuidar, acompanyar, escoltar i planificar amb el pacient i la seva família.

    Mémora, a través de la seva Fundació, ha participat en una sessió on s’ha presentat el ‘Programa de suport emocional per a professionals’ a càrrec de Marisa Pellitero, Gestora de Desenvolupament de Mémora, i moderada per la Dra. Dolors Mateu.  Prop de 60 professionals de diferents especialitats han participat en aquesta sessió i un cop més, han valorat de forma positiva i necessària l’existència d’aquest tipus de guia de suport emocional en el procés final de vida.