Àrea professional

Àrea Professional

Conferència "Per una mort apropiada" Dr. Marc Antoni Broggi

Data: 
20/04/2018 - 12:30

Mémora amb la col·laboració de la Regió Sanitària de Girona del Servei Català de la Salut organitza el IV cicle “Reflexions sobre la vida i la mort” amb la intenció de fomentar i integrar els conceptes de final de vida en la pràctica diària dels professionals de la salut i dels serveis socials.

La conferència inaugural anirà a carrec del Dr. Marc Antoni Broggi, President del Comitè de Bioètica de Catalunya, i abordarà el tema "Per una mort apropiada"

Cal confirmar assistència omplint el següent formulari: http://bit.ly/2ps6v2n o enviant un correu a espaisuportgirona@memora.es indicant nom, cognom i telèfon o email de contacte. 

El cicle “Reflexions sobre la vida i la mort” es completa amb dos tallers a l'Espai de Suport Mémora Girona sobre "Acompanyament emocional als professionals" amb la piscòloga Lola Cabrera el 24 de maig i "Com prendre decisions ètiques en malalties avançades" amb Cristina Lasmarias, Directora Adjunta Càtedra de Cures Pal·liatives UVIC/ICO. Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, el 21 de juny. Per finalitzar el cicle, tindrà lloc una jornada formada per una conferència a càrrec del Dr. Xavier Gómez-Batiste, Director Càtedra de Cures Pal·liatives UVIC/ICO Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, sobre "Societats cuidadores al segle XXI" i una taula rodona que recollirà "La mirada dels professionals" i "La mirada dels ciutadans". La cloenda serà el 18 d'octubre a l'Auditori Josep Irla de Girona. 

A la part inferior, trobareu adjunt el programa complet del IV cicle “Reflexions sobre la vida i la mort” en pdf. 

Dirección: 
Auditori Josep Irla. Edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona. Pl. Pompeu Fabra 1. Girona