Àrea professional

Àrea Professional

Conferència 'Els últims dies de vida. Morir en pau' amb el Dr. Marcos Gómez

Data: 
04/02/2016 - 18:00

Et convidem a la conferència 'Els últims dies de vida. Morir en pau' del Dr. Marcos Gomez, president de la Comissió Central de Deontologia de l’Organització Mèdica Col·legial, ex president de la Societat Espanyola de Cures Pal·liatives i membre del Consell Assessor de Grup Mémora. 

“L’atenció pal·liativa busca millorar la situació que pateixen els pacients terminals i les seves families. Mitjançant el treball conjunt entre l’equip sanitari i psicològic, s’ofereix un escenari de pau que permet un pas no traumàtic de la vida a la mort”, ha senyalat el Dr. Gómez Sancho, que ha afegit que “en algún moment de les nostres vides, tots serem pacients o familiars, així que és un servei que s’adapta a les necessitatas humanes”. 

Aquesta conferència s'emmarca dins de les accions del Consell Assessor de Grup Mémora, que té per objectiu reflexionar sobre el concepte de la mort en la societat, el tabú que encara existeix sobre ella i crear línies estratègiques que promouen valor afegit en la relació de la companyia amb els seus prescriptors en l’àmbit de la sanitat, el sector sociosanitari, residencial i comunitari.  

Si estàs interessat/daa en assistir preguem confirmar assistència al: 902 231 132 o jadiaz@memora.es

Dirección: 
Centro Cultural Ibercaja La Rioja. C/ Portales 48, Logroño